Skip to main content

Onze referenties

Onze reeds
gerealiseerde projecten.

Clarisse | Genk

34 appartementen, 5 kloosterwoningen, 6 tuinwoningen

Residentie Clarisse is een stijlvolle vastgoedontwikkeling op de voormalige site van het Clarissenklooster te Genk, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Wat het project echt kenmerkend maakt is dat je er woont te midden van verschillende belevingstuinen in een tijdloze, maar onderscheidende architectuur als knipoog naar het voormalige klooster.

Gruunhof | Hoeselt

34 appartementen

Gruunhof is een uniek, tijdloos en elegant woonproject met het Mottepark, een groene oase van rust van zes hectare, als achtertuin. In hartje Hoeselt geniet je zo van het beste van twee werelden. Want naast de rust van de aanwezige natuur, is Hoeselt een hartverwarmende gemeente met alle voorzieningen die jij je maar kunt wensen binnen handbereik.

Clarenhof | Hasselt

Woonzorgcentrum met 47 kamers en 55 assistentiewoningen

Curon zette een geslaagde ontwikkeling neer waarbij het nieuwe ‘Clarenhof’ een prominente plaats inneemt op de Hasseltse Boulevard. Naast het zorggedeelte werd de kapel omgevormd tot een plek die samen met diverse groenpartijen ‘open’ staat voor de omgeving. Dit alles in schril contract met het verleden van het ‘gesloten’ Clarissenklooster.

Sorgvliet | Linter

23 assistentiewoningen, nieuw inkomgebouw en Grand Café

Het bestaande woonzorgcentrum Sorgvliet werd uitgebreid met 23 assistentiewoningen met elk een eigen parkeerplaats. Er werd ook ruimte gemaakt voor een Grand Café en een nieuw inkomgebouw. Samen met de aanwezigheid van een kinderdagverblijf werd deze woonzorgcampus een levendige plaats waar het aangenaam vertoeven is.

Groene boog | Heverlee

Woonzorgcentrum met 76 kamers en 17 assistentiewoningen

Residentie Groene Boog creëert een intergenerationele samenleving met woonzorgcentrum en een geïntegreerd kinderdagverblijf. De woonzorgsite bevindt zich te midden van een grote parktuin en biedt uitzicht over het Arenbergpark. De stijl van de gebouwen sluit aan bij het landschappelijk karakter en de sfeer van het klooster dat hier was gevestigd. De bestaande voorgevel bleef behouden.

Frederickxhof | Lummen

Woonzorgcentrum met 66 kamers, 11 zorgstudio's en 35 assistentiewoningen

Modern wonen met het comfort van diensten en zorg, krachtiger valt Frederickxhof niet samen te vatten. De campus bestaat uit een woonzorgcentrum en erkende serviceflats (of assistentiewoningen). Frederickxhof ligt vlakbij het gezellige centrum van Lummen, maar toch heerlijk rustig met zicht op groen.

Berkenhof | Heers

Woonzorgcentrum met 71 kamers, dagcentrum en 15 assistentiewoningen

Het bestaande woonzorgcentrum Berkenhof werd afgebroken en op dezelfde centrale ligging volledig heropgebouwd, met extra ruimte voor assistentiewoningen en een dagcentrum. Er werd bijzonder veel aandacht gegeven aan de functionaliteit van de verschillende groepen binnen het geheel, alsook aan de juiste inplanting op het terrein naar mobiliteit toe.

Ter Rooierheide | Diepenbeek

85 woonzorgkamers

Residentie Ter Rooierheide werd uitgebreid met 51 assistentiewoningen. Nog steeds omgeven door de bestaande bomengalerij werden de nieuwe gebouwen opgetrokken in duurzame materialen en een stijl die perfect aansluit bij het naastgelegen serviceflatgebouw. Nieuwe wandelpaden creëren extra mogelijkheid voor rust en beweging in de omliggende natuur.

Hof van Gan | Genk

Woonzorgcentrum met 41 kamers, 149 assistentiewoningen en 2 commerciële ruimten

Nabij het centrum van de stad Genk en grenzend aan het “Franse bos” ontwikkelde Curon een woonzorgcentrum van 41 kamers, gecombineerd met een groot aanbod van 149 assistentiewoningen, een Grand Café en 2 commerciële ruimten. Het geheel voelt aan als een klein dorp waar mensen met elkaar verbonden zijn en elkaar terugvinden.

Ezeldijk & Jubilé | Diest

Woonzorgcentrum met 105 kamers en 47 assistentiewoningen

Ezeldijk is een zorgcampus in het centrum van Diest bestaande uit een woonzorgcentrum, Grand Café en 34 assistentiewoningen verspreid over twee gebouwen. Het betreft een totaalontwikkeling met bijzondere aandacht voor groen en water. In de aanpalende residentie Jubilé bevinden zich nog eens 13 assistentiewoningen.

3 Eiken | Lanaken

Woonzorgcentrum met 69 kamers, 48 assistentiewoningen

In Lanaken ontwikkelde Curon een zorghotel met 69 kamers en 48 assistentiewoningen waar leefkwaliteit en comfort centraal staan. Het Grand Café met terras is een ontmoetingsruimte voor de bewoners. Het geheel werd aangekleed met groen. Het ontwerp onderscheidt zich door haar eenvoud en is een landmark geworden bij het binnenrijden van Lanaken.

Qaly | Alsemberg-Beersel

Woonzorgcentrum met 80 kamers en 42 assistentiewoningen

Aan de voet van het Rondenbos in Alsemberg ontwikkelde Qaly Development (de projectvennootschap van Curon) een woonzorgcentrum. De ontwerpers opteerden voor een dynamisch gebouw dat ingebed werd in het glooiende landschap. Vanuit het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen loopt de natuur als het ware naar binnen.

Neem contact op

Meer informatie en inspiratie nodig?

Logo Curon

© Curon | Privacy policy
Website by It's me

Contact


Winkelom 83 B1b
2440 Geel

014 821 424
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons


Konrad invest logo

© Curon | Privacy policy
Website by It's me